Over ons

Wanneer je van alles en nog wat over wielrennen wilt leren zit je hier goed. Op deze website wordt dieper ingegaan op de vraag wat mensen nu zo ongelofelijk aantrekt aan het fietsen in wedstrijdverband. Je leert ook dingen over de grootste ronden en wielrenevenementen ter wereld. Andere onderwerpen omschrijven de beste wielrenners van dit moment en wat deze zo ongelofelijk goed maakt.

Onder andere verschillende klassiekers komen aan bod net als Belgische wielerwedstrijden zoals de fietsrace van Deinze-leper. Belgische klassiekers zijn er volop en vooral in de maanden net na de winter in het voorjaar. Je zult er alles over te weten komen zodat je voortaan niets meer hoeft te missen.

Deze pagina is perfect voor iedereen die nog geen kennis heeft van wielrennen er deze graag uit wil breiden. Maar ook de ervaren fietsers zijn natuurlijk van harte welkom. Het doel van deze plek is immers om informatie te delen zodat iedereen die dat wil steeds wat meer kan leren over het onderwerp. Omdat wielrennen een enorm veelzijdige sport is valt er gelukkig meer dan voldoende te vertellen. Er kunnen eigenlijk nog wel meer van deze pagina┬┤s gemaakt worden want eigenlijk raken wij nooit uit verteld over de sport die voor velen zo geliefd is.

De charme zit hem dan ook in vele factoren en voor sommigen is wielrennen een manier van leven. De hardheid, het drama maar ook de mooie momenten die daarbij horen werken allemaal aanstekelijk. We hopen dat je het leuk vindt en uiteraard nog veel vaker terug wilt komen. Hoe de website goed in de gaten voor updates en om te zien wat er allemaal gebeurd in wielerland. Want als er iets zeker is, dan is het dat wielrennen altijd doorgaat en immer interessant. Net als de Tour de France wacht deze hele sport spreekwoordelijk op niemand.